Ennek a tanfolamynak a célja ellátni a személyt olyan bizonyított módszerekkel, melyek képessé teszik arra, hogy terveket alakítson ki, és meg is valósíttassa őket, és ezáltal elérje kitűzött célját.

A cég minden méretéhez egyedi természeti törvények érvényesek.

A törvények megszegése büntetést von magával. A büntetés rendszerint:

TÚL SOK ERŐFESZÍTÉS, TÚL KEVÉS EREDMÉNYÉRT!

Mikor a cégvezetés fontosabb tényezőit félre- lökik kevésbé fontosabb dolgok kezelése miatt, akkor a teljesítmény csökken. Ez maga korlá- tokat szab az elérhető eredményekre.

Ha minden dolog súlya korrektül ki van jelölve, és a főbb ügyek kapják a nagyobb figyelmet, akkor a cég óraműszerűen halad.

Ha egy korábbi szinten jól működött a céged – akár kisebb létszámmal, forgalommal, akár nagyobbal –, ott ösztönösen kihasználtad a helyzet természeti törvényeit.

„Ez a tréning egy aranybányát tárt fel a cégemben, melyet évek óta nem aknáztunk ki. Egy sor eszközt adott a cégem működési elveinek megfogalmazására és elfogadtatá- sára – az időm kézben tartására, és a telje- sítménymérés hasznossá tételére. Az ember nem tudja azt, amit nem tud. Ez a tréning teljesen új oldalról mutatja meg a céged, és segít megtalálni a lyukakat a pénzügyi vödrödön a képzés bámulatos eszközei segítségével.”

A világ nagyot változott, amit eddig biztosra vettünk, többé nem számít annak. Egyik napról a másikra változnak a szabályok és a piac, vajon hogy lehet egy ilyen helyzetre vagy egy ilyen helyzetben felkészülni?